''Enthousiast, flexibel en vol energie.''

Het creëren van een fijne sfeer, het neerzetten van de juiste look and feel, daar ga ik van bruisen. Ik ben scherp op de details en regel de dingen graag goed.

            Reggy Photography ↑                                                                                                              ↓ Liselorestap Photography

Over Lieke 

Eigenaar, planner & stylist


Hi, ik ben Lieke! Jouw sparringpartner en hulp in het neerzetten van eigentijdse evenementen en bruiloften. Ik creëer met veel enthousiasme de meest bijzondere settings voor particulieren, bedrijven en bruidsparen tijdens hun evenement of bruiloft. Voor een sfeervolle beleving ben je bij mij aan het juiste adres. 

Het geeft me ontzettend veel energie om samen te brainstormen over jouw bruiloft of evenement, om zo uiteindelijk iets onvergetelijks neer te zetten. Ieder evenement en elke bruiloft die ik organiseer is bijzonder en persoonlijk. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem gerust contact met me op!

Contactformulier

Contact 

Goed Geregeld Event
Gevestigd in Nijmegen, werkzaam in heel Nederland

info@goedgeregeldevent.nl
+31 6 13347668

KvK: 78610788
BTW: NL003352048B96