About & Contact

''Enthousiast, flexibel en vol energie.''

Het creëren van een fijne sfeer, het neerzetten van de juiste look and feel, daar ga ik van bruisen. Ik ben scherp op de details en regel de dingen graag goed.

Over Lieke 

Eigenaar, planner & stylist


Hi, ik ben Lieke! Jullie sparringpartner en hulp in het neerzetten van een sfeervolle totaalbeleving. Ik kom uit Nijmegen, ben 28 jaar, barst van de energie en ben eigenlijk altijd vrolijk. Oorspronkelijk heb ik een juridische achtergrond, maar ik heb mijn intuïtie gevolgd en doe nu waar ik echt energie van krijg: plannen, organiseren en stylen! Ik creëer met veel enthousiasme de meest bijzondere settings voor bruidsparen, particulieren en bedrijven tijdens hun wedding of event. Samen gaan we voor die meest sfeervolle beleving! 

Ik smul van mooie settings en kan mij hier helemaal in verliezen. Ik ben een echte teamplayer en werk graag met jullie samen om te brainstormen over hoe jullie je wedding of event voor je zien, om zo uiteindelijk iets onvergetelijks neer te zetten. Iedere wedding en elk event die ik organiseer is bijzonder en persoonlijk. 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Let's meet! 
Laat je gegevens achter via onderstaande contactbutton of bel me direct via +31 6 13347668.

En wil je stiekem alvast wat meer zien van hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze promoclip hieronder of beluister de podcast van Irada Talks waar wij te gast waren. 

Bekijk hier onze promoclip

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in de https://policies.google.com/privacy?hl=nl [Privacyverklaring). Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /redirect-to-page/81ca010b-13b1-43c3-a5cd-890daa1cdd4c.

Toestemmen & tonen

Beluister hier de podcastaflevering van Irada Talks

Spotify inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Spotify cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in de https://www.spotify.com/nl/legal/privacy-policy/ [Privacyverklaring). Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /redirect-to-page/81ca010b-13b1-43c3-a5cd-890daa1cdd4c.

Toestemmen & tonen

Contactformulier

Luxembourg

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contact 

Goed Geregeld Event
Gevestigd in Nijmegen

info@goedgeregeldevent.nl
+31 6 13347668

KvK: 78610788
BTW: NL003352048B96