Wedding

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De organisatie van een bruiloft is een hele klus. Ik neem de organisatie graag geheel of gedeeltelijk van jullie over. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden jullie wensen en behoeftes in kaart gebracht en bekijken we samen hoe ik jullie het beste kan ondersteunen.

ADVIESGESPREK

Zijn jullie vooral op zoek naar advies voor jullie bruiloft, maar gaan jullie de uitvoering zelf doen? Fijn om dan een handje op weg geholpen te worden met tips en adviezen. Tijdens mijn adviesgesprek help ik jullie graag op weg, jullie zijn van harte welkom! 

 

Jullie bepalen zelf waarmee jullie geholpen willen worden. Willen jullie algemeen opstart advies en hebben jullie verder geen idee? Ook dat is geen probleem. Ik neem jullie mee in de eerste stappen zodat jullie met een duidelijk actieplan en veel fijne tips weer naar huis gaan! 

 

Een adviesgesprek vindt plaats in Nijmegen of digitaal via Zoom en duurt maximaal 1,5 uur.


 €75,- inclusief 21% BTW

CEREMONIEMEESTER 

Familie en vrienden optimaal laten genieten van jullie dag? Schakel mij in als ceremoniemeester.
Ik ben jullie host en aanspreekpunt voor de locatie, de sprekers en alle leveranciers. Ik neem jullie draaiboek deze dag over en zorg dat alles soepel verloopt. Kent iedereen zijn taak en zijn bestellingen goed geplaatst? Dan zijn we klaar voor jullie dag!  Op de dag zelf heeft iedereen zijn handen vrij en kan daardoor optimaal genieten. 

 VANAF €1150,- inclusief 21% BTW 

WEDDINGPLANNER 

Met dit pakket verzorg ik alle details voor jullie in de voorbereiding, zodat jullie je dag onbezorgd en met vertrouwen uit handen kunnen geven.
Ik bezoek de locatie, zoek de juiste leveranciers en vraag offertes voor jullie op. Ik maak afspraken met alle leveranciers, ik maak het draaiboek en houd deze bij en ik bewaak het budget. Deze optie wordt vaak samen geboekt met ceremoniemeester en concept & styling. Als je dit toevoegt ben ik ook jullie host en aanspreekpunt op de dag zelf én verzorg ik ook de vormgeving en styling. 

VANAF €1950,- inclusief 21% BTW

CONCEPT & STYLING

Wil je liever alleen de styling van de ceremonie, het diner of feest goed geregeld hebben? Ook dat is mogelijk!
Ik help jullie graag met het realiseren van een originele invulling van jullie dag. Samen bedenken we welke styling bij jullie past. Dit kan geheel naar jullie eigen smaak.

Kijk op de pagina concept & styling wat hiervoor de mogelijkheden en prijzen zijn. 


Foto's: RuthBehindTheCamera | OdizaFotografie | DeBruidsGasten | CapturedByLot | ReggievanLiempd