Wedding

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De organisatie van een bruiloft is een hele klus. Ik neem de organisatie graag geheel of gedeeltelijk van jullie over. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden jullie wensen en behoeftes in kaart gebracht en bekijken we samen hoe ik jullie het beste kan ondersteunen.

WEDDINGPLANNER 

Met dit pakket verzorg ik alle details voor jullie, zodat jullie je dag onbezorgd en met vertrouwen uit handen kunnen geven.
Ik bezoek de locatie, maak afspraken met de leveranciers, ik maak het draaiboek en houd deze bij, ik bewaak het budget en stuur de fotograaf en het personeel aan. Verder ben ik jullie ceremoniemeester op de dag zelf en natuurlijk co├Ârdineer ik ook de afbouw.  Deze optie wordt vaak samen geboekt met concept & styling. Als je dit toevoegt verzorg ik ook de vormgeving, het bloemwerk en de styling. 

VANAF 3500,- inclusief 21% BTW

CEREMONIEMEESTER 

Familie en vrienden optimaal laten genieten van jullie dag? Schakel mij in als ceremoniemeester.
Ik ben jullie host en aanspreekpunt voor de locatie, de sprekers en alle leveranciers. Ik maak in overleg met jullie een draaiboek en bel een week voor jullie grote dag alle leveranciers nog eens na. Kent iedereen zijn taak en zijn orders goed geplaatst? Dan zijn we klaar voor jullie dag!  Op de dag zelf heeft iedereen zijn handen vrij en kan daardoor optimaal genieten. 

 VANAF 1250,- inclusief 21% BTW 

CONCEPT & STYLING

Wil je liever alleen de styling van de ceremonie, het diner of feest goed geregeld hebben? Ook dat is mogelijk!
Ik help jullie graag met het realiseren van een originele invulling van jullie dag. Samen bedenken we welke styling bij jullie past. Dit kan geheel naar jullie eigen smaak. Kijk op de pagina concept & styling wat hiervoor de mogelijkheden en prijzen zijn. 


Enthousiast geworden en benieuwd naar mogelijkheden voor een samenwerking? Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!  Bellen mag natuurlijk ook via 06-13347668.