Events

EVENTPLANNER

Hulp nodig van A tot Z bij het organiseren en plannen van een bedrijfsevent, lancering, diner, feest of iets anders?
Ik help je graag met het realiseren van een originele invulling van jullie event! Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden en hoe ik te werk ga. 

HOE WERKT HET?

De organisatie op een event wordt steeds belangrijker. Je wil dan ook graag dat dit goed geregeld is. Goed Geregeld Event kan jullie hier volledig in voorzien en de complete organisatie van jullie event op zich nemen. 


Ik ga graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je aan, waarin we samen brainstormen over jouw wensen. Ik maak daar vervolgens een concreet, uitvoerbaar concept van en tijdens het event zelf zorg ik dat alles goed geregeld is. We zorgen ervoor dat aan alles is gedacht!


Is er een klik en ontvang je graag een voorstel? Dan maak ik graag een passende offerte voor je.

Na akkoord bezoeken we samen de locatie, je ontvangt van mij een planning en ik zorg dat deze binnen het budget blijft. Door dit strak te regisseren zorgen we ervoor dat alles goed verloopt en iedereen tijdens het event zorgeloos kan genieten.

Deze optie is uit te breiden met concept & styling.

Deze toevoeging zorgt voor een complete beleving en wordt daardoor vaak gekozen. 


VANAF 770,-  inclusief 21% BTW

Benieuwd naar de mogelijkheden? Leuk!

Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!  Bellen mag natuurlijk ook via 06-13347668.