Events

EVENTPLANNER

Hulp nodig van A tot Z bij het organiseren en plannen van een bedrijfsevent, lancering, diner, feest of iets anders?
Ik help je graag met het realiseren van een originele invulling van jullie event! Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden en hoe ik te werk ga. 

HOE WERKT HET?

De organisatie op een event wordt steeds belangrijker. Je wil dan ook graag dat dit goed geregeld is. Goed Geregeld Event kan jullie hier volledig in voorzien en de complete organisatie van jullie event op zich nemen. 


Ik ga graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie aan, waarin we samen brainstormen over al jullie wensen. Is er een klik en zien jullie een samenwerking zitten? Dan ga ik aan de slag met een concreet, uitvoerbaar concept en stellen we een op maat gemaakt belevingsplan met een bijpassende offerte voor jullie op. We werken hierbij met een commitmentfee van €500. 

Na akkoord bezoeken we samen de locatie, jullie ontvangen van mij een planning en ik zorg dat deze binnen het budget blijft. Door dit strak te regisseren zorgen we ervoor dat alles goed verloopt en iedereen tijdens het event zorgeloos kan genieten. We zorgen ervoor dat aan alles is gedacht!

Deze optie is uit te breiden met concept & styling.

Deze toevoeging zorgt voor een complete beleving en wordt daardoor vaak gekozen. 


VANAF 1950,-  inclusief 21% BTW & commitmentfee